Samen met chef-kok Douwe Buter en gastheer Hugo Copini doen ze er alles aan om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. 

Olaf en Maamke Pheifer zijn sinds februari 2004 de eigenaren van De Koffiepot. Na een noodzakelijke verbouwing was de opening op 04-04-04. Op 04-07-07 getrouwd en inmiddels drie kinderen rijker.

 Olaf (1978) Vele schoolvakanties was hij op Terschelling voordat zijn familie in 1994 vanuit Brielle naar hun geliefde eiland verhuisden. Tijdens en na het afronden van zijn Havo heeft hij horeca ervaring opgedaan op het eiland en in Rotterdam. Natuurlijk was het hebben van een eigen zaak het ideaal. Deze droom werd in 2004 met het kopen van De Koffiepot werkelijkheid.

Maamke (1980) Na een heerlijke jeugd te hebben gehad op Terschelling heeft Maamke haar eiland verlaten voor haar studie aan de vaste wal. In 2002 slaagde ze voor de Hbo-opleiding Communicatie in Rotterdam en vond een baan in Amsterdam. Toen De Koffiepot te koop kwam te staan zegde ze haar baan op en besloot ze haar hart te volgen, “terug naar Terschelling!”.

Samen met chef-kok Douwe Buter en gastheer Hugo Copini doen ze er alles aan om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Voor extra versterking kunnen ze zich beroepen op een paar fantastische seizoen medewerkers. Samen met hen is het gelukt om de zaak die zij voor ogen hadden te realiseren. Tevens blijven ze ontwikkelen en verbeteren!

 

0562 448754